top of page

Aluminium boten: duurzaam en onderhoud vrij

Logo QWEST 2020 V2_Logo QWEST 2020 V1.pn

Nieuw bij Jachthaven “De Koppoel” zijn de Qwest - Marine aluminium boten. N.a.v. veel vraag van onze klanten zijn wij op zoek gegaan voor een beter alternatief van de polyethyleen boten. Key-aspect: onderhouds arm, betaalbaar, lichter dan de kunsstof varianten en vooral sterk. Aluminium was altijd al een voorkeur geweest in ons persoonlijke wens, maar daar stond toch altijd wel een pittige prijs tegenover.

 

Goedkope aluminium bootjes zijn de geklonken versies en overal te vinden, maar deze missen de stijfheid en vooral de dikte van het materiaal speelt een rol. Geklonken boten zijn over het algemeen erg dun. Gelaste boten moeten dikker zijn i.v.m. vervorming en daarom komt Qwest nu heel mooi aan bod. 2 en 3 mm dikke huid, casco geheel afgelast, en dan toch betaalbaar houden,…? 

Komt u gauw langs bij onze haven en laat u verassen door dit ideale concept.

koffie Floor.png

En de koffie staat altijd klaar!

QWEST

F-serie

De Qwest F-serie is de platbodem versie, de zogenaamde jon versie. verkrijgbaar in de 2 mm en 3 mm dikke huid, casco volledig afgelast en door de vlakke bodem erg stabiel.

Ideaal voor in de davits, ondiepe wateren en door het geringe gewicht voor op vakantie mee te nemen op de auto imperial!

QWEST

B-serie

De Qwest B-serie is de V-bodem versie en verkrijgbaar in drie modellen. De B380 en de B420 zijn voorzien van een vlakke aluminium traanplaat vloer, en de extra relingen zijn ideaal voor de vervanging van kikkers. De B420 is verkrijgbaar in de S (kortstaart) of in de L (langstaart) versie. Handig voor als u al een buitenboordmotor heeft.

QWEST

R-serie

De Qwest R-serie is de rondzit versie met een zelflozende kuip. Geen duur zeil op de boot en makkelijk en droog wegvaren. Deze 3mm dikke console boot is voorzien van een gezellige rondzit, en kan met of zonder stuurconsole worden uitgevoerd. Heerlijke familie boot, met minimale onderhoud!

bottom of page