Winterstalling voor uw boot

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de winter opslag. Ontzorgen is ons motto, en daar hoort de winterstalling ook bij.

Door nauwe samenwerking met de firma Frappant Logistiek kunnen wij uw boot in het najaar uit het water hijsen en vervoeren naar de loods van Frappant Logistiek. 

Het onderwaterschip wordt daar zorgvuldig met een hogedruk stoomreiniger afgespoten, en schoon weggezet voor de winter. Wij kunnen uw diesel motor desgewenst winterklaar maken.

Na het schoonspuiten wordt de onderzijde gecontroleerd op de conditie van de anti-fauling. Ook eventuele visuele beschadigingen van schroef, schroefas en schroefas anode wordt genoteerd, en met u besproken, voor eventuele reparatie. Wij geven de conditie van de anti-fauling altijd aan u door, en kunnen dit in overleg ook opnieuw aanbrengen. De zeer schone loods van de firma Frappant Logistiek wordt ook gebruikt voor opslag kruiden en pepers. Als uw boot weer te water gaat kan uw boot dus soms heerlijk ruiken naar b.v. nootmuskaat!! Helaas is deze geur wel snel verdwenen.

 

 

En in het voorjaar wordt uw boot weer naar onze haven vervoerd, waarna deze weer te water gelaten zal worden. 

In het vroege voorjaar voordat de boten vervoerd worden vanuit de loods naar de haven, zijn er twee zaterdagen ingepland om te kunnen werken aan uw boot.

Dit gaat i.o.m. Frappant Logistiek.

De winterperiode is de ideale tijd om nou net die klusjes te doen die in de zomer vaak niet te doen zijn vanwege de drukte. Uw buiskap laten repareren, net even die lekke schroefas afdichting vervangen, toch even die brandstof meter vervangen, navigatie verlichting repareren etc. U kunt dit van te voren aangeven en wij zorgen dat de reparatie wordt uitgevoerd.

Informeert u bij onze haven naar de mogelijkheden.

Stoomreinigen van het onderwaterschip

Jachthaven "De Koppoel" Ripselaan 3, 2375 NA Rijpwetering

E-Mail: info@dekoppoel.nl

Prijswijzigingen onder voorbehoud