top of page

Winterstalling voor uw boot

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de winter opslag. Ontzorgen is ons motto, en daar hoort de winterstalling natuurlijk ook bij.

Via onze trouwe partners kunnen wij u winterstalling aanbieden met alle gemakken die u gewend bent van onze haven en uniek genoemd mag worden.

U brengt de boot in het najaar naar onze haven op een tijdstip die u het beste uitkomt, weekend of avond, maakt niet uit.

U gaat naar huis (bushalte tegenover de haven), en wij regelen de rest!

In het voorjaar komt u uw boot weer oppikken, en wij zorgen dat de boot weer pico bello in orde is!

Geen lastig gedoe met vage haventjes, of rumoerige wateren waar de boot exact op tijd gebracht moet worden, weer of geen weer, slechte bereikbaarheid of vage beloftes!

Na het schoonspuiten wordt de onderzijde gecontroleerd op de conditie van de anti-fauling. Ook eventuele visuele beschadigingen van schroef, schroefas en schroefas anode wordt genoteerd, en met u besproken, voor eventuele reparatie. Wij geven de conditie van de anti-fauling altijd aan u door, en kunnen dit in overleg ook opnieuw aanbrengen.

Wij kunnen alle expertise aanbieden, van gecompliceerde commonrail diesels of eenvoudige 1 pittertjes, V8- Mercruisers of tweetakt gillertjes tot de zwaarste XTO-buitenboord motoren, alle kennis is aanwezig bij ons en onze partners!

En dat mag zeker uniek genoemd worden!

tekenen voor winterstalling.jpeg
Onderhoud boten
A8A54589-E3E7-47B1-8179-048C7E988F6E.jpe

En in het voorjaar wordt uw boot weer naar onze haven vervoerd, waarna deze weer te water gelaten zal worden. Ook dan kunt u uw boot ophalen wanneer het u uitkomt! Dat is nog eens een start voor het nieuwe seizoen!

De winterperiode is de ideale tijd om nou net die klusjes te doen die in de zomer vaak niet te doen zijn vanwege de drukte. Uw buiskap laten repareren, net even die lekke schroefas afdichting vervangen, toch even die brandstof meter vervangen, navigatie verlichting repareren etc. U kunt dit van te voren aangeven en wij zorgen dat de reparatie wordt uitgevoerd.

Informeert u bij onze haven naar de mogelijkheden.

Stoom reinigen

Hoge druk reinigen van het onderwaterschip

bottom of page